Communication Experts Lab

Centrum CEL staat voor Communication Experts Lab. Binnen onze werkomgeving bieden we plaats aan kleine ondernemers, freelancers of start-ups die affiniteit hebben met communicatie. Daarnaast is het centrum compact waardoor samenwerken met elkaar bijna niet te ‘vermijden’ is.

De naam CEL komt uit het verleden. Dit gebouw was namelijk het oorspronkelijke politiekantoor. Er waren hier dan ook 2 cellen aanwezig. De sfeer en contrast met opgesloten zitten en juist de vrijheid van communicatieberoepen maakt centrum CEL een inspirerende en interessante plek.

Het concept CEL dragen we uit door al onze ruimtes cellen te noemen. De personen die werkzaam zijn bij ons zijn onze celgenoten. We kunnen in de gezamenlijke ruimte samenkomen en in de kantine onze lunch maken. Daarnaast is er een buiten: de luchtplaats. Hier kan uitgewaaid worden of op zonnige dagen buiten worden geluncht en uiteraard is er ruimte voor de vrijdagmiddag borreltjes. Om de handen vies te maken hebben we de werkplaats: het Atelier. Hier kan gebouwd, gezaagd en geknutseld worden.

Zien we je snel bij centrum CEL?