CM ontwerp zit bovenop CEL. Dat wil zeggen: CM ontwerp werkt op de bovenverdieping in centrum CEL. Zij zijn gespecialiseerd in Brand Identity en Infographics.

Brand Identity: het uitzetten en beheren van visuele communicatie voor middel tot grote bedrijven waarbij alle communicatie voor zowel intern als extern gebruik op elkaar afgestemd dient te worden.

Infographics: het vertalen van complexe data of processen in visueel eenvoudige beeldtaal. Dit doen we met illustraties, grafisch ontwerp en animaties (explanimations).

Als interieurarchitecten geven wij vorm aan uw ruimte. En dat doen we met passie! De grootste en mooiste uitdaging is de weg van idee naar werkelijkheid. Elke ruimte die aan onze visie wordt toevertrouwd komt tot leven, wordt een belevenis voor u en iedereen die er gebruik van maakt.

De combinatie van denkkracht en daadkracht, dat is waar Sterke Zaak voor staat. Niet alleen verrassen met een vernieuwend en onderscheidend concept, maar ook zorgen dat het voor elkaar komt. Samen met een netwerk van creatieven die er net zo over denken. Online, offline, instore, outbound; doen wat nodig is. Realistisch en resultaatgericht. Het kan wél.

Freelance PHP developer met een ruime ervaring in web development. Wordt o.a. vrolijk van: PHP, Docker, Symfony en Ansible. Voelt zich vooral thuis in Agile Scrum teams met een focus op productontwikkeling. Werkt een aantal dagen bij CEL maar is de rest van de week met name te vinden op locatie bij opdrachtgevers.

Ook celgenoot worden?

Lijkt het je ook wat om samen met ons te werken in deze unieke omgeving, maar bovenal te profiteren van elkaars expertises? Laat hiernaast weten wat je wensen zijn en graag zien we je tegemoet bij CEL.

wil je meer weten over 1 van onze bedrijven binnen CEL? Vraag maar raak en wij zorgen ervoor dat we je verder op weg kunnen helpen.

Graag tot ziens bij CEL!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.